Κοινότητα

ΜΥΝΗΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αγαπητοί Συγχωριανοί, τον περασμένο Δεκέμβριο 2016 ολοκληρώθηκε η πενταετής θητεία του προέδρου και των μελών του Κ.Σ. Λέμπας . Καθήκον μας είναι να σας ενημερώσουμε για το έργο που επιτελέσαμε και για τα έργα ανάπτυξης που προγραμματίσαμε για εκτέλεση εντός του 2017. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι γνώμονας των προσπαθειών και των αποφάσεων μας ήταν πάντοτε το καλώς νοούμενο συμφέρον της κοινότητας και των κατοίκων της .

Παρά την οικονομική κρίση που περνά ο τόπος μας, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε την υλοποίηση σημαντικών έργων, τα οποία θα τοποθετήσουν την κοινότητα μας ψηλά στον πολιτιστικό χάρτη της Κύπρου.
Αυτό που πρέπει να επισημανθεί ιδιαίτερα είναι ότι είμαστε από τα μοναδικά χωριά της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα που καταφέραμε να κάνουμε έργα υπερτοπικής σημασίας .
Μια προσφυγική κοινότητα περίπου 800 κατοίκων κατάφερε να εξασφαλίσει κονδύλια και να υλοποιήσει αιτήματα που για χρόνια παρέμεναν στα συρτάρια των Υπουργείων και των κρατικών υπηρεσιών.

Τα έργα στη Λέμπα είναι πλέον γεγονός και με την ολοκλήρωση του Πλατειακού Χώρου, του Πολιτιστικού Χωριού, των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, του μεγάλου Πάρκου της κοίτης του Ταΐσι, και της εγγραφής του οδικού δικτύου η Κοινοτητά μας θα καταστεί πόλος έλξης και θα προσφέρει στους Κατοίκους όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις.

Τα οφέλη για την τοπική κοινωνία αλλά και την κοινότητα μας θα είναι μεγάλα με τη δημιουργία θέσεων εργασίας κατά τη διάρκεια της κατασκευής αλλά και στη συνέχεια. Η δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών, η ανάπτυξη χώρων αθλητισμού και αναψυχής θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή της Λέμπας.

JCC Payments
Ελληνικα