Αθλητικές Εγκαταστάσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Παράλληλα με τα έργα του Πολιτιστικού Χωριού και του Πλατειακού Χώρου προωθείται για εκτέλεση και το έργο των Αθλητικών Εγκαταστάσεων που χωροθετείται δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας σε ένα χώρο 40 δεκαρίων.
Οι εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνουν γήπεδα τένις, καλαθόσφαιρας, βόλεϊ, Futsal, skateboard, lawn bowls, παιδότοπους, χώρους πρασίνου, αναψυκτήρια κ.τ.λ.
Το έργο αυτό είναι ώριμο για εκτέλεση αφού έχει ήδη εξασφαλιστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 13/4/16 η παρέκκλιση που αναμέναμε όπως και η έκδοση της νέας Πολεοδομικής Άδειας με Αρ. ΠΑΦ/00491/2013 ενώ αναμένεται και η έκδοση της Οικοδομικής Άδειας Β131/12. Κατά την παρουσία του έργου αυτού στην επιτροπή επιλογής της Πόλης για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα 2017 η επιτροπή εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια καθότι στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα υπάρχουν υποδομές για άσκηση ατόμων όλων των ηλικιών.
Το έργο αυτό θα κρατήσει τη νεολαία μας κοντά στον Αθλητισμό και μακριά από τους κινδύνους της εποχής μας. Το έργο θα προταθεί στους προϋπολογισμούς του ΚΟΑ για εκτέλεση εντός του 2017.
 
 
 
JCC Payments
Ελληνικα